Meteen naar de content

Volg ons

Gratis verzending door heel Nederland!

5 redenen waarom onze stempels de droom van iedere ouder zijn. 

Laat nooit de lievelingsspullen van uw kind uit het zicht verdwijnen - Een geheim product dat hun kleren labelt eindelijk onthuld

Iedereen gaat over op de snelste en gemakkelijkste manier om de kleren van hun kind te labelen. Hier zijn de vijf verrassende redenen waarom elke ouder verlost is van de stress van het verliezen van de kleren van hun kind op de crèche en kleuterschool.

1

Perfect voor op de crèche en de kleuterschool

Vindt u het ook zo irritant dat de kleren of het speelgoed van uw kind verward raken met die van andere kinderen op de crèche of de Kleuterschool of zelfs zoekraken?

Wilt u daar een einde aan maken en een permanenten oplossing vinden? Met slechts één afdruk van deze gepersonaliseerde stempel kunt u de naam van uw kinderen op al hun spullen zetten. 

Door de namen van uw kinderen op hun spullen te drukken met onze stempels zorgt u ervoor dat ze deze altijd terug kunnen vinden. Zelfs onder een stapel kleren of speelgoed zijn hun spullen altijd herkenbaar. Ongeveer 70% van de ouders van wie de kinderen naar de dagopvang gaan kopen deze gepersonaliseerde stempels.  

2

Stempel op elk oppervlak

Als uw kind graag donkere kleren draagt of een uitgebreide collectie donkergekleurd speelgoed heeft, kan deze stempel een zegen zijn voor u beiden.

De witte tape die bij elke KiddoStempelâ„¢ zit die u koopt, helpt u om de naam van uw kind op de donkerste kleuren te stempelen.  Bovendien is het mogelijk om meer dan alleen textiel te bestempelen. De stempels kunnen ook gebruikt worden op schoolspullen, schoenen, knuffels, lunchtrommels en vele andere spullen.  

3

Bestand tegen 50 wasbeurten 

De meeste inkt van stempels verdwijnt snel, zelfs nog voor de kleren in de was gaan. Echter, dat is niet het geval bij de KiddoStempelâ„¢, want die is sterker en koppiger dan uw kind wanneer u hem weigert zijn favoriete speelgoed of snoep te kopen. 

De achtergelaten inkt kan tot 50 wasbeurten doorstaan zonder te verbleken en het laat nooit een vlek achter op de spullen van uw kinderen. 

4

De snelste en gemakkelijkste manier om de kleren van uw kind te labelen

Vechten uw kinderen met elkaar om speelgoed of kleren die door elkaar gehaald worden? Wilt u hun spullen labelen om ruzie te voorkomen? 

De stempels kunnen op bijna ieder oppervlak gebruikt worden. Van kleding, schoenen en speelgoed tot schoolspullen. De namen van uw kinderen kunnen op het product gestempeld worden en blijven zitten tot wel 50 wasbeurten lang. 

5

Het beste resultaat voor weinig geld 

Bent u het beu om markeerstiften te gebruiken om de kleren van uw kind te labelen? Wat als u al die vlekken en verbleekte inkt kan vermijden door KiddoStempelâ„¢ te gebruiken om hun kleren te labelen?

KiddoStempelâ„¢ kan gemakkelijk worden bijgevuld, het is betaalbaar en u kunt de spullen van uw kind labelen zonder bang te hoeven zijn dat ze vervagen. Dit is het meest waardevolle product dat u kunt krijgen voor uw geld. 

Ontvang exclusieve korting

UITVERKOOPRISICO: HOOG

  • GRATIS VERZENDING

30 dagen retourbeleid

Met ons retourbeleid van 30 dagen kun je je geld terugkrijgen

Beveiligde betalingen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Alle betalingen zijn 100% veilig.

Klantenservice

Van maandag tot zaterdag van 8u tot 17u