Meteen naar de content

Volg ons

Gratis verzending door heel Nederland!

Deze leuke vingerverfset helpt kinderen hun innerlijke kunstenaar te ontketenen op een veilige en niet-giftige manier.

Ouders over de hele wereld zijn dankbaar omdat deze knoeivrije vingerverfkit kleuren leuker maakt.

Kiddospace heeft deze revolutionaire vingerverfset op de markt gebracht en helpt kinderen hun innerlijke kunstenaar te ontdekken op een niet-giftige, veilige en leuke manier.

In plaats van stiften, pennen of krijtjes te gebruiken, kunnen peuters deze vingerverfset gebruiken om hun schildervaardigheden aan te scherpen en tegelijkertijd hun fijne bewegingsvaardigheden te verbeteren.

Het is geliefd en aanbeden door kinderen, ouders en zelfs grootouders vanwege hoe leuk en gemakkelijk ze te gebruiken zijn.

Van moeite om de perfecte kunstbenodigdheden voor haar zoon te vinden tot het vinden van deze vingerverfset en haar liefde ervoor, Cathy vertelt haar verhaal.

Cathy kocht deze vingerverfset voor haar zoon als verjaardagscadeau.

Maar voordat ze deze kit ontdekte, moest Cathy door een periode van stress en problemen waarin ze het perfecte cadeau voor haar kind niet kon vinden.

"Deze vingerverfset is een redder in nood. Het is perfect! Mijn zoon is nu dol op schilderen en beleeft urenlang plezier." Zei ze.

De traditionele krijtjes en potloden zijn te moeilijk om goed vast te pakken.

Kleine kinderen hebben nog niet veel zintuiglijke en motorische vaardigheden ontwikkeld, waardoor het voor hen moeilijk is om goed te tekenen of te schrijven.

En tot overmaat van ramp zorgden traditionele krijtjes en penselen voor veel geknoei wat moeilijk schoon te maken was. De krijtjes waren te hard voor kinderen om te gebruiken en de kwasten of waterverf maakten zoveel vlekken dat ouders uren bezig waren om de kleuren van hun handen te krijgen.

Tot Cathy op een dag deze vingerverfset vond, die beloofde de kleurtijd leuker te maken door veilig, niet-giftig, gebruiksvriendelijk en knoeivrij te zijn.

Geen moeite meer om te schilderen met stiften, pennen en krijtjes.

Geen geknoei meer met kwasten of waterverf.

Plus het kwam met een boek dat helpt eindeloze ideeën te geven aan kinderen bij het schilderen. Ze zullen het geweldig vinden om met hun kleine vingertjes blaadjes aan de boom toe te voegen.

Cathy had eindelijk iets gevonden waarmee haar zoon urenlang kon schilderen zonder rommel te maken.

Hier zijn enkele voordelen die je krijgt als je deze vingerverfkit gebruikt!

1

Een vlekvrije kleurervaring

Deze verf maakt letterlijk helemaal geen vlekken. Omdat ze afwasbaar zijn, gaan ze er gemakkelijk af, zelfs als uw kind de verf op meubels of stof aanbrengt.

Ook de handen van uw kind zouden niet vies worden. Gebruik gewoon een handdoek of natte doekjes om alle verf er eenvoudig af te vegen.

2

Geen water nodig!

Gewoon de vinger in het palet dopen en op het papier afdrukken - zo eenvoudig is het gebruik van deze kit. Maar als je toch het gevoel hebt dat de verf droog wordt, voeg je gewoon een paar druppels water toe en hij wordt weer vochtig.

3

Oneindig veel schilderideeën

Wilt u uw kind zijn creativiteit laten verkennen? Deze kit biedt kinderen een verscheidenheid aan creatieve technieken om zichzelf te verkennen en uit te drukken door middel van kunst.

Of het nu gaat om kleuren mengen, textuur toevoegen door te woelen of te stippelen, verf wegschrapen, sjablonen gebruiken of stempelen met hun vingertoppen of voorwerpen zoals doeken of kurken - er zijn oneindig veel mogelijkheden om unieke en interessante kunstwerken te maken. Laat uw kind zijn innerlijke kunstenaar ontdekken … en beleef urenlang plezier!

4

Veilig en niet giftig

Aangezien de verf in contact komt met de huid van je kind, is het belangrijk dat de verf niet giftig is.

Gelukkig bestaat deze verfset uit milieuvriendelijke kwaliteitsverf die 100% veilig is voor contact met de huid, zodat uw kind urenlang zorgeloos kan schilderen.

5

Geld-terug garantie

Kiddospace heeft vertrouwen in de producten die ze maken en heeft een leger van ouders die alles wat ze maken geweldig vinden. Daarom bieden ze een 30 dagen geld-terug-garantie als deze kit u om welke reden dan ook niet bevalt.

Waar kan u deze vingerferset kopen?

Voorlopig is deze kit alleen verkrijgbaar bij

Krijg uw korting hier 

Dankzij het unieke gebruik helpt het kleine kinderen prachtige kunstwerken met hun vingers te maken.

30 dagen retourbeleid

Met ons retourbeleid van 30 dagen kun je je geld terugkrijgen

Beveiligde betalingen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Alle betalingen zijn 100% veilig.

Klantenservice

Van maandag tot zaterdag van 8u tot 17u