Meteen naar de content

Volg ons

Gratis verzending door heel Nederland!

Hoe dit unieke speelgoed in de vorm van een dinosaurus het hart van elk kind verovert.

 Dit nieuwe en revolutionaire speelgoed verpakt onderwijs en plezier op één plek.

Voor ouders over de hele wereld is het een heel gedoe om voor hun kinderen speelgoed te vinden dat past bij hun leeftijd en leuk is.

Dit nieuwe speelgoed in de vorm van een dinosaurus heeft ouders over de hele wereld echter geholpen om voor hun kinderen een leeftijdsgeschikt stuk speelgoed te vinden dat hen urenlang vermaakt en bezighoudt.

De manier waarop KiddoSpace opnieuw de harten van ouders heeft veroverd is betoverend, omdat ze nooit nalaten het podium in vuur en vlam te zetten.

Om dit beter te begrijpen, kijken we naar het verhaal van Betty, die een fervent fan is van dit nieuwe speelgoed in de vorm van een dinosaurus.

Van hulpeloosheid en frustratie bij het zoeken naar het ideale speelgoed voor haar dochter tot het vinden van dit speelgoed in de vorm van een dinosaurus-ei... Betty deelt haar verhaal

Betty kocht dit speelgoed voor haar 2-jarige zoon, die binnenkort naar de kleuterschool gaat en geïnteresseerd is in dinosaurussen.

Voordat ze dit speelgoed in de vorm van een dinosaurus-ei ontdekte, was Betty klaar met experimenteren met ander speelgoed dat de aandacht van haar zoon niet 10 minuten kon vasthouden.

"Dit dinosaurusvormige eierspeelgoed is echt een redder voor mij geweest. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen aan elke ouder, vooral als je peuters hebt!" zei ze,

"Ik heb verschillend speelgoed gekocht, van auto's met afstandsbediening tot LEGO... Maar niets raakte het hart van mijn zoon zo als dit speelgoed in de vorm van een dinosaurus."

Ik had het gevoel dat elk stuk speelgoed zijn eigen problemen had, waardoor ik me gefrustreerd en hulpeloos voelde. Ik wilde iets vinden dat niet alleen leuk en boeiend was, maar ook leeftijdsgebonden en veilig.

Zou het te ingewikkeld zijn voor de leeftijd van mijn zoon? Zou het kleine onderdelen hebben die verstikkingsgevaar kunnen opleveren? Ik maakte me voortdurend zorgen over de veiligheid van elk stuk speelgoed.

Ik probeerde andere ouders om aanbevelingen te vragen, maar het leek alsof iedereen een andere mening had.

Sommigen zwoeren bij elektronisch speelgoed dat oplichtte en geluid maakte, terwijl anderen zeiden dat het ouderwetse houten speelgoed het beste was.

Het was moeilijk om te weten wie te vertrouwen, en het was nog moeilijker om te weten wat mijn eigen kind leuk zou vinden.

En dat is nog niet eens het ergste...

Sommige speeltjes beweerden geschikt te zijn voor kinderen... Maar laat me er niet over beginnen.

Ze vermelden specifiek op de verpakking dat ze allemaal veilig zijn voor peuters, maar ze liegen allemaal.

Het was zo moeilijk om ze in elkaar te zetten, en het spelen was te ingewikkeld voor peuters.

Tot ik op een dag op Facebook zat te scrollen, en een rare advertentie mijn aandacht trok.

Ik zag een vreemd dinosaurusvormig ei dat mijn aandacht trok.

Er stond in dat dit speelgoed educatief, leuk en veilig zou zijn voor peuters, en ik dacht, huh, weer een leugen.

Maar toen ik het commentaarveld op de advertentie opende... zag ik veel ouders commentaar geven ten gunste van het speelgoed en hoe het hun leven gemakkelijker maakte.

Met al dat sociale bewijs, wist ik dat ik dit speeltje een kans moest geven... Nou ja, er was toch niets te verliezen omdat er een geld-terug-garantie op zat.

EN IK BEN DANKBAAR DAT IK DAT GEDAAN HEB!

Dit speelgoed is AMAAAAZING!

Hier zijn enkele geweldige voordelen die je krijgt met dit dinosaurus ei speelgoed.

1

Onderwijs 

Kiddospace maakt serieus speelgoed voor kinderen, daarom hebben ze plezier en educatie op één plek verwerkt. 

Als uw kind moeite heeft met kleuren leren... Of u wilt ervoor zorgen dat het een aantal elementaire levensvaardigheden ontwikkelt, zoals hand-oog coördinatie of vergelijken en sorteren... Dan is dit speelgoed iets voor hem of haar.

Uw kind leert door de eieren op de juiste plaats te leggen en leert de kleuren door de juiste kleur aan het juiste stuk te koppelen.

2

Urenlang plezier

Is het niet ontmoedigend om te zien hoe je kind binnen een paar minuten uitgekeken raakt op nieuw speelgoed, het vervolgens in de speelgoedbak gooit en het nooit meer ziet?

Dit speelgoed is ontworpen om de nieuwsgierigheid van een kind te prikkelen en het urenlang te vermaken.

De dinosauruseieren zijn zo ontworpen dat ze niet alleen het onderwijs leuk maken, maar ook de kinderen intrigeren. Het houdt ze bezig met plezier, en als gevolg daarvan krijgen ze uiteindelijk hun kleuren en sorteer/match vaardigheden onder de knie.

3

Leeftijdsgebonden

Op zoek naar het juiste speelgoed voor uw kind? Dit ei is uw antwoord.

Het is geschikt voor kinderen om mee te spelen en heeft geen scherpe randen of dingen die hen zouden kunnen schaden. Bovendien is de speelervaring afgestemd op peuters, zodat ze gemakkelijk kunnen leren en spelen.

4

Bereidt kinderen voor op school

Vind je het ook zo erg om je kind te zien worstelen met basisbegrippen als kleuren en vormen, terwijl zijn leeftijdsgenootjes hem een paar stappen voor zijn? Dit speelgoed zorgt ervoor dat uw kind klaar is voor school.

Door hen te helpen vormen te onthouden en de juiste kleuren te matchen, zal uw kind binnen een paar dagen klaar zijn voor school en andere leerlingen al ver vooruit zijn.

5

Duurzaam 

Het dinosaurusei speelgoed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en breekt niet gemakkelijk.

Kiddospace weet hoe kinderen met speelgoed spelen... Daarom hebben ze het zo ontworpen dat het duurzaam en toch leuk en leerzaam is.

6

Geld-terug garantie

Kiddospace heeft vertrouwen in de voordelen die ze claimen en de producten die ze maken.

Als dit product u om welke reden dan ook niet bevalt, kunt u binnen 30 dagen na aankoop uw geld terugvragen.

7

 Ideaal paascadeau

Met de paasvakantie in aantocht zijn ouders op zoek naar leuke en leerzame cadeaus voor hun peuters.

Als je op zoek bent naar het perfecte paascadeau, zoek dan niet verder dan dit Montessori geometrische ei-speelgoed. Het is een ideaal cadeau dat zowel ouders als peuters zullen waarderen tijdens de paastijd en daarna.

Hoe kun je dit dinosaurus ei speelgoed kopen?

Wij raden u aan dit speelgoed te kopen op de officiële website van Kiddospace

Krijg hier uw korting

Zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste product krijgt, en het wordt geleverd met een geld-terug-garantie zodat er niets mis kan gaan.

Dankzij hun unieke benadering van speelgoed verovert Kiddospace snel het hart van elke ouder door hun leven te vergemakkelijken en speelgoed te maken waar kinderen verliefd op worden.

Terugbetaling garantie

Beveiligde betalingen

Vriendelijke klantenondersteuning

30 dagen retourbeleid

Met ons retourbeleid van 30 dagen kun je je geld terugkrijgen

Beveiligde betalingen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Alle betalingen zijn 100% veilig.

Klantenservice

Van maandag tot zaterdag van 8u tot 17u