Meteen naar de content

Volg ons

Gratis verzending door heel Nederland!

Ouders helpen kinderen hun artistieke kant te ontdekken met deze uiterst duurzame en knoeivrije krijtjes.

Kiddospace's revolutieproducten worden de ideale kunstbenodigdheden.

Kiddospace heeft deze revolutionaire driehoekige kleurkrijtjes ontworpen en helpt kleintjes hun artistieke kant te ontplooien met een leuke, duurzame en leerzame ervaring terwijl ze geen rommel veroorzaken.

In plaats van normale potloden of penselen te gebruiken... gebruiken kinderen deze driehoekige kleurkrijtjes om het kleuren leuker te maken.

En het beste deel? Ze doen het zonder rommel te maken, want deze krijtjes zijn afwasbaar en laten geen sporen achter op de handen of kleren van je kind.

Deze krijtjes zijn geliefd en aanbeden door zowel ouders als kinderen omdat ze handig, leuk en duurzaam zijn.

En als je kind graag kleurt of als je wil dat hij of zij een artistieke kant ontwikkelt... lijken deze krijtjes op dit moment de perfecte optie.

Maar de enige vraag is: "Hoe hebben deze kleurkrijtjes de harten van ouders en kinderen veroverd, terwijl er tonnen kleurmateriaal op de markt zijn?"

Om deze vraag te beantwoorden, luisteren we naar Monica's verhaal over hoe ze geobsedeerd raakte door deze krijtjes.

Monica deelt haar verhaal, nadat ze moe werd van kleurpotloden en gemakkelijk breekbare potloden en toen ze deze geweldige driehoekige krijtjes ontdekte

Monica kocht deze driehoekige krijtjes voor haar dochter, die dol is op het kleuren.

Maar voordat ze deze krijtjes ontdekte, worstelde Monica met het vinden van de perfecte krijtjes voor haar kind, die gemakkelijk te gebruiken waren en haar kleintje echt de liefde voor kleuren bijbrachten.

"Deze driehoekige krijtjes zijn een doorbraak. Ze zijn perfect! Mijn dochter kan niet wachten om ze elke dag te gebruiken," zei ze.

Ik wilde krijtjes voor mijn kind vinden die gemakkelijk vast te pakken zijn met haar kleine handjes, niet snel breken en vooral geen rommel maken.

Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar het perfecte kleurmateriaal voor haar.

Bovendien zorgden alle krijtjes voor zoveel rommel dat ik veel tijd moest besteden aan het opruimen nadat ze klaar was met kleuren."


Ze probeerde ook dure merkpotloden, en zelfs penselen en andere kleurpotloden... Maar niets was goed genoeg.

Tot ze op een dag deze driehoekige kleurkrijtjes tegenkwam, die het kleuren leuker maakten omdat ze minder snel braken en geen rommel maakten.

Nooit meer honderden euro’s per jaar uitgeven aan dure potloden die bij de minste aanraking van een veer zouden breken.

Geen rommel meer opruimen na het kleuren, want deze potloden laten geen sporen na omdat ze 100% afwasbaar zijn.

Monica had eindelijk iets gevonden dat haar dochter urenlang bezig zou houden met een leuke, creatieve en leerzame kleurervaring zonder een gat in haar portemonnee te slaan.

Hier zijn 7 voordelen waarvan je kan genieten als je deze wasbare driehoekige krijtjes in handen krijgt!

1

Moeilijk te breken

Deze driehoekige krijtjes zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame paraffine wax. Ze breken niet gemakkelijk zoals gewone krijtjes, zelfs niet als je kind te veel druk uitoefent. Je hoeft dus niet steeds gebroken potloden te vervangen.

2

Gemakkelijker vast te houden

Kleintjes vinden het vaak moeilijk om krijtjes goed vast te pakken, maar hier niet. Deze krijtjes zijn niet te dik en niet te dun, waardoor ze perfect zijn voor kleintjes om gemakkelijk vast te pakken met hun kleine handjes.

Dit helpt kleine kinderen gemakkelijk te kleuren en het krijt onder controle te houden, zodat ze beter kunnen schrijven, kleuren en tekenen.

3

Weinig tot geen druk nodig

In tegenstelling tot traditionele kleurpotloden hoeft je kind niet veel druk uit te oefenen om de markering op het papier achter te laten. Met slechts een beetje druk laten deze krijtjes gemakkelijk hun sporen achter op het papier, en de kleuren vervagen niet.

4

Gemakkelijk afwasbaar en zonder rommel

Traditionele kleurpotloden kunnen een rommel maken, maar deze niet! Dankzij hun speciale samenstelling zullen deze kleurkrijtjes de handen van je kind niet bevuilen.

Bovendien zijn ze veilig, niet-giftig, niet-kleverig en afwasbaar, waardoor het kleuren veilig en zonder rommel is.

Zelfs als deze krijtjes een vlek achterlaten op de handen, kleren of muren van je kind... Ze gaan er af met een beetje water.

5

Adembenemend kleuren

Wie houdt nog van saaie en matte kleuren? Deze krijtjes hebben heldere, sprankelende en uitgesproken kleuren waar je kind verliefd op zal worden. Van vormen tot beelden en het alfabet, je kind kan er alles mee schrijven en tekenen. 

6

Perfect cadeau-idee

Als je een kind kent dat graag kleurt... dan zijn deze krijtjes het perfecte cadeau voor hen. Deze krijtjes maken een kleursessie onvergetelijk elke keer dat ze gebruikt worden. 

7

Geld terug garantie

Kiddospace heeft vertrouwen in de kwaliteit van zijn producten. Daarom bieden we een 30 dagen geld terug garantie, zodat je aankoop beschermd is. Bij Kiddospace kan je kopen zonder enig risico.

Waar kan je deze driehoekige kleurkrijtjes kopen?

Vanaf nu kun je ze hier kopen! 👇

Klik hier voor je korting

Dankzij hun unieke kenmerken en revolutieachtige ontwerp, maken deze krijtjes het kleuren 10 keer leuker en educatiever.

30 dagen retourbeleid

Met ons retourbeleid van 30 dagen kun je je geld terugkrijgen

Beveiligde betalingen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Alle betalingen zijn 100% veilig.

Klantenservice

Van maandag tot zaterdag van 8u tot 17u